Call Now for more information 24/7:

+357 25 200 000

+357 25 200 000

Νέο Κτίριο Εξωτερικών Ιατρείων

Νέο Κτίριο Εξωτερικών Ιατρείων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
egrafeite

Εγγραφείτε τώρα στους Προσωπικούς Ιατρούς (ΓεΣΥ) του Mediterranean Hospital of Cyprus

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amesiefkoli

Άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ιατρούς ειδικοτήτων 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
paidiatriko

Παιδιατρικά εξωτερικά Ιατρεία στο ΓεΣΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amesipros

Άμεση πρόσβαση σε εργαστηριακές υπηρεσίες στα πλαίσια του ΓΕΣΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
aktinod

Ακτινοδιαγνωστικές υπηρεσίες σε περιβάλλον ΓεΣΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
sinergasia-gesi

Mediterranean Hospital & Γενικό Σχέδιο Υγείας (ΓΕΣΥ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέντρο Τραύματος και Σπονδυλικής Στήλης

Κέντρο Τραύματος και Σπονδυλικής Στήλης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπερσύχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Υπερσύχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
mammography gr

Η Δύναμη της Καινοτομίας:
Τομοσύνθεση Μαστού – 3D
Μαστογραφία Ψηφιακή Βιοψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξυπηρέτηση Ασθενών

Στο Mediterranean Hospital οf Cyprus λειτουργεί Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασθενών, το οποίο έχει ως αποστολή να φροντίζει ώστε όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον κάθε ασθενή και επισκέπτη να είναι πάντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενημέρωση Επισκεπτών

Σας ενημερώνουμε ότι πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφαλής και άνετη νοσηλεία των ασθενών μας. Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των ασθενών, γίνεται μόνοπρος το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον μόνο από το θεράποντα ιατρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒρείτεΓΙΑΤΡΟ

Το νοσοκομείο μας στελεχώνεται από διακεκριμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, με αποδεδειγμένη επιστημονική κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία.

ΕΥΡΕΣΗ
×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 390
AAμέγεθος κειμένου:


Η ολοένα και αυξανόμενη συμμετοχή ανθρώπων διαφόρων ηλικιών σε αθλητικές δραστηριότητες, η οποία λαμβάνει χώρα στα πλαίσια αφενός μεν προαγωγής της υγείας και ψυχαγωγίας, αφετέρου δε εντατικής δραστηριοποίησης λόγω πρωταθλητισμού ή επαγγελματικής ενασχόλησης, έχει οδηγήσει σε αντίστοιχη αύξηση των μυοσκελετικών κακώσεων που σχετίζονται με αυτές.
Το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Mediterranean Hospital επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών που αφορούν στην αξιολόγηση, διάγνωση, θεραπεία αλλά και πρόληψη των αθλητικών κακώσεων. Δίνεται έμφαση στην εξατομικευμένη φροντίδα, παρακολούθηση και συμβουλευτική καθόλη την διάρκεια της θεραπείας του αθλητή. Το νέο Τμήμα λειτουργεί υπό την επιστημονική καθοδήγηση του Δρ. Κυριάκου Κακαβελάκη.

Στις επιμέρους δραστηριότητες του Τμήματος περιλαμβάνονται:

1. Η έγκαιρη εκτίμηση και η ακριβής διάγνωση του τραυματισμού. Σ' αυτό συμβάλλουν το υψηλού επιπέδου Τμήμα Ιατρικής Απεικόνισης αλλά και ο μεγάλος αριθμός διαθέσιμων ιατρικών ειδικοτήτων (που ενδέχεται να συνεπικουρήσουν) του Mediterranean Hospital.
2. Η συντηρητική θεραπευτική παρέμβαση, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες σύγχρονες τεχνικές εγχύσεων και ενεσοθεραπείας.
3. Η χειρουργική αντιμετώπιση αθλητικών τραυματισμών, με την εφαρμογή όλων των σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών (συμπεριλαμβανομένων της ελάχιστης παρεμβατικότητας και αρθροσκόπησης).
4. Η παροχή οδηγιών και κατευθυντήριων γραμμών για την αποκατάσταση των αθλητών (συντηρητική ή μετεγχειρητική) αλλά και την εποπτεία αυτής. Στα πλαίσια αυτά δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους στην αποκατάσταση του κάθε αθλητή (όπως φυσικοθεραπευτές, γυμναστές αποκατάστασης και άλλους σχετικούς επαγγελματίες υγείας), με στόχο την εκτίμηση της προόδου, την λήψη απόφασης για την επιστροφή σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα και την παροχή οδηγιών πρόληψης.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας τόσο στο πεδίο της συντηρητικής αποκατάστασης όσο και των χειρουργικών τεχνικών αλλά και η άρτια υλικοτεχνική υποδομή του νοσοκομείου, παρέχουν τα εχέγγυα προκειμένου, εξελισσόμενο, το Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων να καταστεί πρότυπο και με υψηλού επιπέδου προδιαγραφές κέντρο ολοκληρωμένης φροντίδας για τους τραυματισμένους αθλητές.

Τα εξωτερικά Ιατρεία του Τμήματος λειτουργούν καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού καλείτε στην Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 25 200 146.

Νέα & ΑΠΟΨΕΙΣ

Συμμετοχή στην Πλατφόρμα για την Ηλεκτρονική καταγραφή και διαχείριση των ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 (ERLY_ΚΟΙΟΣ)

Το Mediterranean Hospital of Cyprus ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην Πλατφόρμα για την Ηλεκτρονική καταγραφή και διαχείριση των ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 (ERLY_ΚΟΙΟΣ).

To Mediterranean Hospital ενημερώνει τους πολίτες ότι με την διενέργεια της Μοριακής Μεθόδου Ανάλυσης (PCR) στο Κλινικό εργαστήριο του Νοσοκομείου θα μπορεί εύκολα και γρήγορα μεταξύ άλλων να συμμετέχει στο αυτοματοποιημένο σύστημα της διαδικασίας ενημέρωσης μέσω SMS για τα αρνητικά αποτελέσματα της δειγματοληψίας του από Υπουργείο Υγείας.

Για πληροφορίες και ραντεβού παρακαλώ καλέστε: 96910105

 

Διενέργεια Rapid Test

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, το Mediterranean Ηospital of Cyprus μέσα στα πλαίσια της εταιρικής του ευθύνης προσφέρει την Εξέταση Rapid test: €3.00

Καθημερινά:

- Δευτέρα – Σάββατο: 08:00 – 18:00
- Κυριακή: 08:00 – 16:00
- Χώρος: Δίπλα από το χώρο Αιμοληψίας του Νοσοκομείου
- Έναρξη: 03/09/21Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται ραντεβού. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για πληροφορίες καλέστε στο 25 200 000

Το Mediterranean Hospital of Cyprus είναι το πρώτο Ιδιωτικό Νοσοκομείο που συμμετέχει στο ΓΕΣΥ.
Διαθέτει σήμερα 10 Προσωπικούς Ιατρούς και 65 Ειδικούς Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

medi heart cente