Call Now for more information 24/7:

+357 25 200 000

+357 25 200 000

AAμέγεθος κειμένου:

Το Κλινικό Εργαστήριο του Mediterranean Hospital of Cyprus στοχεύει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Είναι στελεχωμένο με άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμένο με υπερσύγχρονους αυτόματους αναλυτές και πλήρες σύγχρονο σύστημα μηχανοργάνωσης.

Ο συνδυασμός αυτός προσφέρει τα μέγιστα στην υλοποίηση των προσπαθειών μας προς επίτευξη των στόχων μας, που δεν είναι άλλοι από την έκδοση απόλυτα αξιόπιστων αποτελεσμάτων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Η άμεση επίβλεψη των διενεργουμένων δοκιμασιών η οποία γίνεται από την υπεύθυνη Ιατρό Μικροβιολόγο - Βιοπαθολόγο σε συνδυασμό με τον καθημερινό Εσωτερικό Έλεγχο και τη συμμετοχή του Εργαστηρίου σε Διεθνή Προγράμματα Εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου, εξασφαλίζουν την αξιοπιστία και ακρίβεια των αποτελεσμάτων. 

Η άμεση ενημέρωση και συνεργασία με τον κλινικό θεράποντα ιατρό συντελεί σε μεγάλο βαθμό στην έγκαιρη και σωστή διάγνωση.

Στo Κλινικό Εργαστήριο του νοσηλευτηρίου λειτουργούν τα ακόλουθα Τμήματα, όπου διεξάγονται και οι σχετικές εξετάσεις:

 • ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Διενέργεια εξετάσεων όπως: Έλεγχος αναιμιών – Φερριτίνη – Βιτ.Β12 –Η/Φ αιμοσφαιρίνης κ.λ.π.

 • ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ

Διενέργεια εξετάσεων όπως: Έλεγχος ηπατικής-νεφρικής-καρδιακής λειτουργίας-Τροπονίνη-CKMB-Μυοσφαιρίνη-Ελεγχος διαβήτου – HbA1C –Προσδιορισμός ηλεκτρολυτών κ.λ.π.

 • ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ

Διενέργεια εξετάσεων όπως: Έλεγχος Θυρεοειδικής λειτουργίας (Τ3-Τ4-ΤSH-FT4-FT3….) – Άλλες ορμόνες (FSH-LH-PRG-PRL-PTH …) κ.λ.π.

 • ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ – ΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Διενέργεια εξετάσεων όπως: Έλεγχος όλων των τύπων των αντισωμάτων (Θυρεοειδούς-Ηπατίτιδας Β και C –ΗΙV-Aυτοανόσων νοσημάτων κ.λ.π.) – Εξετάσεις Προγεννητικού Ελέγχου (TORCH panel) – Ειδικές εξετάσεις Καρκινικών Δεικτών – Ελεγχος Οστεοπόρωσης –Βιτ.D κ.λ.π.

 • ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

Διενέργεια εξετάσεων όπως: Καλλιέργειες όλων των τύπων, των διαφόρων υγρών και εκκριμάτων – Καλλιέργειες Γυναικολογικές – Σπέρματος – Κοπράνων - Μυκοπλάσματα – Χλαμύδια – Test ευαισθησίας (αντιβιόγραμμα) κ.λ.π.


 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Άρτια εξοπλισμένο & Τεχνολογικά προηγμένο, το Κλινικό εργαστήριο διαθέτει τους εξής αναλυτές:

 • Βιοχημικό RX imola RANDOX, παρέχει απλές αλλά και εξειδικευμένες βιοχημικές εξετάσεις (Homocystein, Adiponectin,CystatinC,Transthyretin(Prealbumin),Microalbumin, Ειδικές πρωτεϊνες κλπ) με σύστημα Fail Safe Result Quarantee (ελέγχου ορθότητας και ποιότητας αποτελεσμάτων)
 • Ανοσολογικό Architect Abbott i2000 SR στον οποίο γίνονται όλες οι Ορμονολογικές –Ανοσολογικές εξετάσεις, Καρκινικοί Δείκτες, Επίπεδα Φαρμάκων, Βιταμίνη Β12,Φυλλικό οξύ κλπ.)
 • Ανοσολογικό VIDAS BIOMERIEUX παρέχει πλήρες μενού Ανοσολογικών, Ορμονολογικών εξετάσεων, Καρκινικών Δεικτών κλπ και κυρίως δυνατότητα ανάλυσης D-DIMERS μοναδικής ευαισθησίας για τον αποκλεισμό Θρομβοεμβολικών επεισοδίων και Πνευμονικής εμβολής.
 • Αυτόματο σύστημα Ταυτοποίησης Μικροβίων και Αντιβιογράμματος VITEK 2 Compact BIOMERIEUX , το οποίο εκτός των ορίων Ευαισθησίας ή Αντοχής των μικροβίων δίνει και την MIC τους και συνεπώς κατευθύνει στην σωστή επιλογή των απαιτούμενων αντιβιοτικών, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τον χρόνο των αποτελεσμάτων.
 • Αυτόματο Αιματολογικό αναλυτή SYSMEX Xt 2000i για την διεκπεραίωση των Αιματολογικών αναλύσεων και αναλυτή SYSMEX 540 για εξετάσεις πήξεως του αίματος
 • Ανοσολογικό αναλυτή Union YHLO για έλεγχο Αυτοανόσων νοσημάτων (Συνδετικού ιστού, Ρευματοειδούς αρθρίτιδας, Αγγειιτίδων, Αντιφωσφολιπιδικού συνδρόμου, Κοιλιοκάκης, Ποσοτικού προσδιορισμού Καλπροτεκτίνης κλπ)
 • Ειδικό σύστημα BACTEC 9050 για τις Αιμοκαλλιέργειες.

 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Για τον έλεγχο της αξιοπιστίας και ορθότητας των αποτελεσμάτων στα Εργαστήρια εφαρμόζονται καθημερινά προγράμματα εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με διεθνή πρότυπα. Επιπλέον τα Εργαστήρια συμμετέχουν σε προγράμματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου ευρωπαϊκών φορέων.


 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Το ωράριο λειτουργίας του εργαστηρίου είναι τις καθημερινές 7:00 – 18:00 και τα Σάββατα 7:00 – 15:00.

Για παραλαβή των αποτελεσμάτων το ωράριο είναι 12:00 - 21:00 με παρουσία Δελτίου Ταυτότητας.ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΝ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ

Σε περιπτώσεις αδυναμίας προσέλευσης (ασθενείς κλινήρεις νοσηλευόμενοι στην οικία τους), υπάρχει η δυνατότητα εκ μέρους μας διενέργειας αιμοληψιών κατ’ οίκον, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα της γραμματείας του Νοσοκομείου μας.

 

572
563-Mobile
562
564
566
573
lab-test

Ζητήστε Πληροφορίες
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε πληροφορίες για την θεραπεία που σας ενδιαφέρει:


Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input
Τηλ. Τμήματος: 25 200 100

Τηλ. Νοσοκομείου: 25 200 000

Κλινικό Εργαστήριο – Γραμματεία

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών του, το Mediterranean Hospital πλέον λειτουργεί Εξειδικευμένα Ιατρεία και στην Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

med200000