Call Now for more information 24/7:

+357 25 200 000

+357 25 200 000

AAμέγεθος κειμένου:

Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, το Mediterranean Hospital of Cyprus βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νεοσύστατο Τμήμα Εθελοντών.

Ο εθελοντισμός είναι μία πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς, η οποία ωφελεί ουσιαστικά, τόσο τον εθελοντή, όσο και το κοινωνικό σύνολο.

Προάγωντας την ενίσχυση της συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο και τη συνεχή ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, το Mediterranean Hospital of Cyprus δημιούργησε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα για τους εθελοντές.

Στο πρόγραμμα αυτό δίνεται η δυνατότητα στα άτομα τα οποία επιθυμούν να προσφέρουν στο συνάνθρωπό τους, να το πράξουν αποκομίζοντας παράλληλα μοναδικές εμπειρίες αλλά και γνώσεις σχετικές με τον τομέα της Υγείας.

Η προσφορά στα πλαίσια της εθελοντικής δράσης στο Mediterranean Hospital of Cyprus είναι σπουδαίας σημασίας, τόσο για τους ασθενείς και τους οικείους τους, όσο και για το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου.Τι είναι Εθελοντισμός;

Εθελοντισμός χαρακτηρίζεται η αφιλοκερδής παροχή οργανομένων υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο.

Ο λόγος που κάποιος γίνεται εθελοντής είναι πρωτίστως η αγάπη και το πάθος του για προσφορά προς τον συνάνθρωπό του.

 


Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα εθελοντών του Mediterranean Hospital of Cyprus;

Το πρόγραμμα εθελοντών του Mediterranean Hospital of Cyprus, στην παρούσα φάση απευθύνεται σε κάθε νόμιμο πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας άνω των 25 ετών, ανεξαρτήτου φύλου, οικογενειακής ή επαγγελματικής κατάστασης και μορφωτικού επιπέδου.Πώς μπορώ να βοηθήσω ως εθελοντής;

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να παρέχετε εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε άτομα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μερικά από τα τμήματα στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν και να εκπαιδευθούν οι εθελοντές, είναι το Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασθενών, το Τμήμα Υποδοχής, το Τμήμα Προώθησης (Marketing), το Τεχνικό Τμήμα κ.α.

Ωστόσο το Mediterranean Hospital of Cyprus εξακολουθεί να αγκαλιάζει κάθε νέα εισήγηση από τους εθελοντές.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή έχετε καινούριες ιδέες να προτείνετε στο Τμήμα Εθελοντών, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή του προγράμματος στο 25200000.Γιατί να συμμετέχω στο πρόγραμμα εθελοντών;

Στο πλαίσιο της δράσης των εθελοντών στο Mediterranean Hospital ως εθελοντής θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες.

Πέραν της φιλανθρωπικής διάστασης του εθελοντισμού, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα του Mediterranean Hospital of Cyprus έχετε τη δυνατότητα να:

  • Ενημερωθείτε για τη λειτουργία των υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο

  • Εκπαιδευθείτε σε πρόγραμμα παροχής Πρώτων Βοηθειών

  • Αναπτύξετε νέες δεξιότητες

  • Προσφέρετε στον ευπαθή συνάνθρωπό σας

 


Πώς μπορώ να γίνω εθελοντής στο Mediterranean Hospital of Cyprus;

Για να διεκδικήσετε την ευκαιρία να γίνετε εθελοντής στο Mediterranean Hospital of Cyprus θα χρειαστεί να συμπληρώσετετη σχετική αίτηση στη σελίδα "Ενδιαφέρον για Εθελοντικη Εργασία" ή να στείλετε επιστολή όπου να εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε επιστολή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση:

Πρόγραμμα Εθελοντών
Mediterranean Hospital of Cyprus
Στυγός 9 3117 Λεμεσός
Κύπρος

ή ακόμη να έρθετε αυτοπροσώπως στο Mediterranean Hospital of Cyprus, να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα και να συμπληρώσετε διά χειρός μία αίτηση συμμετοχής.Αφού καταθέσω την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα εθελοντών του Mediterranean Hospital of Cyprus είναι βέβαιο ότι θα συμμετάσχω;

Όχι. Βάσει της πολιτικής που ακολουθεί το Τμήμα Εθελοντών, κάθε αιτών/ούσα θα κληθεί από το Mediterranean Hospital of Cyprus να παρευρεθεί σε μια συνάντηση-γνωριμία με τον συντονιστή του προγράμματος.Οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιούνται μια φορά ανά τρίμηνο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα γίνει μια περαιτέρω ενημέρωση των ενεργών προγραμμάτων του νοσοκομείου και μία αρχική αξιολόγηση του Εθελοντή.

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης ανταπόκρισης των πολιτών και του περιορισμένου αριθμού εθελοντών που δύναται να φιλοξενήσει στην παρούσα περίοδο το Mediterranean Hospital of Cyprus, μετά τη λήξη της περιόδου των συναντήσεων θα διενεργείται επιλογή ενός αριθμού ατόμων, οι οποίοι θα ενημερώνονται άμεσα.Πόσο καιρό θα πρέπει να περιμένω αφού καταθέσω την αίτηση, προτού λάβω κάποια απάντηση από το Τμήμα Εθελοντών του Mediterranean Hospital of Cyprus;

Μετά την παραλαβή της αιτησής σας από το Τμήμα Εθελοντών, συνήθως εντός των επόμενων 10 εργάσιμων ημερών ο συντονιστής του τμήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας ώστε να σας ενημερώσει για τις επερχόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται περιοδικά ανά τρίμηνο. Εάν δεν επικοινωνήσει μαζί σας κάποιο μέλος του Τμήματος Εθελοντών μετά το πέρας των 2 εβδομάδων, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Τμήματος στο 25200000.Παρέχεται πιστοποιημένη βεβαίωση εθελοντισμού από το Mediterranean Hospital of Cyprus;

Μετά το τέλος της εθελοντικής απασχόλησης στο Mediterranean Hospital of Cyprus, όλοι οι εθελοντές θα λάβουν πιστοποιημένη βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς, στην οποία θα αναφέρεται τόσο η χρονική περίοδος όσο και η περιγραφή των εθελοντικά παρεχομένων υπηρεσιών.

 

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών του, το Mediterranean Hospital πλέον λειτουργεί Εξειδικευμένα Ιατρεία και στην Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

med200000