Call Now for more information 24/7:

+357 25 200 000

+357 25 200 000

Το Mediterranean Hospital of Cyprus ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην Πλατφόρμα για την Ηλεκτρονική καταγραφή και διαχείριση των ύποπτων και επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 (ERLY_ΚΟΙΟΣ).

To Mediterranean Hospital ενημερώνει τους πολίτες ότι με την διενέργεια της Μοριακής Μεθόδου Ανάλυσης (PCR) στο Κλινικό εργαστήριο του Νοσοκομείου θα μπορεί εύκολα και γρήγορα μεταξύ άλλων να συμμετέχει στο αυτοματοποιημένο σύστημα της διαδικασίας ενημέρωσης μέσω SMS για τα αρνητικά αποτελέσματα της δειγματοληψίας του από Υπουργείο Υγείας.

Για πληροφορίες και ραντεβού παρακαλώ καλέστε: 96910105

 

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, το Mediterranean Ηospital of Cyprus μέσα στα πλαίσια της εταιρικής του ευθύνης προσφέρει την Εξέταση Rapid test: €3.00

Καθημερινά:

- Δευτέρα – Σάββατο: 08:00 – 18:00
- Κυριακή: 08:00 – 16:00
- Χώρος: Δίπλα από το χώρο Αιμοληψίας του Νοσοκομείου
- Έναρξη: 03/09/21Σημειώνεται ότι δεν απαιτείται ραντεβού. Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Για πληροφορίες καλέστε στο 25 200 000

Πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Hospital η πρώτη επέμβαση αντικατάστασης αορτικής ρίζας και ανιούσας αορτής με επανεμφυτευση των στεφανιαίων μέσω μίνι (upper J) στερνοτομής με άριστο αποτέλεσμα. Ο ασθενής αποδεσμεύτηκε από το νοσοκομείο την 5η μετεγχειρητική ημέρα.

Είναι η πρώτη φορά που αυτή η επέμβαση πραγματοποιείται σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η καρδιοχειρουργική ομάδα του Mediterranean Hospital εφαρμόζει την ίδια τεχνική και σε απλούστερες επεμβάσεις αορτής και αορτικής βαλβίδας.
Τα παρατηρούμενα οφέλη της τεχνικής αυτής είναι:
1. Μειωμένος πόνος μετεγχειρητικά με γρηγορότερη κινητοποίηση και ανάρρωση.
2. Μειωμένη απώλεια αίματος, με μικρότερη ανάγκη μεταγγίσεων μετεγχειρητικά
3. Μικρότερη πιθανότητα λοίμωξης τραύματος και ελαφρότερο είδος λοιμώξεων όταν αυτές συμβαίνουν (επιφανειακές και όχι εν τω βάθει)
4. Ταχύτερη επάνοδος στην εργασία και στις καθημερινές δραστηριότητες με λιγότερους περιορισμούς
5. Αισθητικά καλύτερο αποτέλεσμα στην τομή

Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε στο 25200048.


Το Παιδιατρικό Τμήμα του Mediterranean Hospital καλύπτει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του παιδικού πληθυσμού της Λεμεσού αλλά και της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής. Η πολυμελής εξειδικευμένη ομάδα Παιδιάτρων προσφέρει τις υπηρεσίες της όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Υπάρχει μόνιμη παρουσία Παιδιάτρου σε 24ωρη βάση, για την εκτίμηση της κρισιμότητας κάθε περίπτωσης και την άμεση αντιμετώπισή τους με τα υπόλοιπα τμήματα υποστήριξης όπως Ακτινοδιαγνωστικό και Κλινικό Εργαστήριο σε ετοιμότητα να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες άμεσα και με σεβασμό, κάτω από την ίδια στέγη. 

Read more

Το ήξερες ότι…από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα το Mediterranean Hospital of Cyprus έχει διενεργήσει ΔΩΡΕΑΝ PCR Test σε 3,000 άτομα από τις πιο κάτω Υπηρεσίες:
- Αστυνομία Λεμεσού
- Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεμεσού
- Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού
- Αστυνομική Ακαδημία
- Ίδρυμα Άγιος Στέφανος

Η προσφορά προς το συνάνθρωπο αποτελεί πάγια δέσμευση για το Mediterranean Hospital.

Read more

 

Το Νέο Κτίριο Εξωτερικών Ιατρείων του Mediterranean Hospital είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας περίθαλψης η οποία στεγάζει όλα τα Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων του Νοσοκομείου. Ταυτόχρονα, στο υπόγειο στεγάζει ένα πλήρες Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο με Αξονικό Τομογράφο (CT) και Μαγνητικό Τομογράφο (MRI), μονάδα Υπερήχων και ψηφιακό ακτινολογικό εξοπλισμό.

Το Νέο Κτίριο Εξωτερικών Ιατρείων του Mediterranean λειτουργεί καθημερινά από τις 8.00πμ μέχρι και τις 9.00μμ παρέχοντας υπηρεσίες από Προσωπικούς Ιατρούς και Ιατρούς Ειδικοτήτων.

Read more

We are grateful to have scored a 97.30% satisfaction rates by our patients and visitors for the year 2017, an honour we could not have achieved without the patients and families who inspire us to do our very best for them.

 The Management Team

medi heart cente