Αιματολόγος

Δρ Λεμεσίου – Κωνσταντίνου Έλενα

default female

Ειδικότητα:

Αιματολογία

Εκπαίδευση:

Ιατρικό Ινστιτούτο της Αγ. Πετρούπολης / Νοσοκομείο Άγιος Σάββας Αθηνών

Υποειδικότητα:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βιογραφικό

Η Δρ. Λεμεσίου-Κωνσταντίνου Έλενα αποφοίτησε με άριστα την ιατρική από το Πρώτο Ιατρικό Ινστιτούτο της Αγ. Πετρούπολης το 1993 κ πήρε τον τίτλο της ειδικότητας της Αιματολογίας στην Αθήνα το 2002.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης της, στην ειδικότητα της Αιματολογίας, στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας Αθηνών εξασκήθηκε στην κλινική αιματολογία, μεταμόσχευση μυελού των οστών, εργαστηριακή αιματολογία, Τμήμα Αιμοδοσίας, Τμήμα Θαλασσαιμίας κ διαταραχές της πήξης.
Αφού ολοκλήρωσε το αγροτικό της εργάστηκε ως Αιματολόγος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μέχρι την επιστροφή της στην Κύπρο το 2005.
Αφού εργάστηκε για λίγους μήνες στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου, διορίστηκε στην Αιματολογική Κλινική του Γ. Ν. Λευκωσίας μέχρι το 2024.
Ο τομέας απασχόλησης της περιλαμβάνει κυρίως κλινική αιματολογία, καλοήθη κ κακοήθη αιματολογικά νοσήματα. Διάγνωση αντιμετώπιση κ παρακολούθηση ασθενών. Διερεύνηση διαταραχών γενικής αίματος. Μικροσκόπιση περιφερικού αίματος. Διενέργεια κ μικροσκοπική αξιολόγηση μυελογράμματος, κ διενέργεια οστεομυελικής βιοψίας.
Η επιστημονική της καριέρα περιλαμβάνει ανακοινώσεις σε ελληνικά κ διεθνή περιοδικά κ συνέδρια. Συμμετοχές σε συνέδρια ως ομιλητής. Ειδικός επιστημονικός συνεργάτης Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Κύπρου από 2015, διαλέξεις κ εκπαίδευση φοιτητών στην αιματολογία.
ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ:
Από 1/9/1993 μέχρι 13/9/1994 Στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού ως Επί Εξάσκηση Ιατρός
Από 20/3/1995 μέχρι 20/9/1996 Στο Γ.Π.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο» ως Ειδικευόμενη στην Παθολογία
Από 2/4/1997 μέχρι 1/12/1997 Στο Γ.Π.Ν. Σισμανόγλειο ώς Ειδικευόμενη στη Αιματολογία
Από 26/1/1998 μέχρι 7/6/2001 ως Ειδικευόμενη στην Αιματολογία στο Π.Α.Ο.Ν. «Ο Άγιος Σάββας» συμπλήρωσα 2 χρόνια και 10 μήνες στο Αιματολογικό τμήμα και 6 μήνες στην Αιμοδοσία του ίδιου Νοσοκομείου. Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μου παρακολούθησα για 3 μήνες τη λειτουργία του τμήματος Αιμορροφιλίας και Αιμορραγικών Διαθέσεων, και για 3 μήνες του τμήματος Αιμολυτικών Αναιμιών του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»
Από 26/2/2002 μέχρι 18/8/2003 ώς Αγροτικός Ιατρός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν.Ν. Λειβαδιάς
Από 1/10/2003 μέχρι 20/6/2005 ως Αιματολόγος στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «Ιατρικό Αθηνών Ε.Α.Ε.»
11/7/2005 μέχρι 30/9/2005 Γ. Ν. Λεμεσού κ 4/10/2005 μέχρι 30/4/2006 ως consultant Haematologist στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου.
Από 2/5/2006 μέχρι 11/4/2024 ως Αιματολόγος στην Αιματολογική Κλινική του Γ. Ν. Λευκωσίας.
Από τον Απρίλιο του 2024 η Δρ. Λεμεσίου-Κωνσταντίνου Έλενα εντάχθηκε στο δυναμικό του Mediterranean Hospital.

mediterranean logo2x 1 new2

Χώρος Στάθμευσης Ασθενών

Φροντίζουμε για τους ασθενείς του Mediterranean Hospital Of Cyprus

Όλοι οι ασθενείς που επιλέγουν το MediterraneanHospital, έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν δωρεάν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης για ασθενείς που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Κεντρικό κτίριο του Νοσοκομείου.

Εξασφαλίζουμε δωρεάν στάθμευση για ασθενείς που πρόκειται να νοσηλευθούν στο Νοσοκομείο μας αλλά και για ασθενείς που επισκέπτονται τα εξωτερικά μας ιατρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο: +357 25 200 000.

Ιατρικό Ινστιτούτο της Αγ. Πετρούπολης / Νοσοκομείο Άγιος Σάββας Αθηνών