Σήμερα 26 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Mediterranean Hospital με τον Πρόεδρο και Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Ασθενών (ΟΣΑΚ).
Κατά την επίσκεψη έγινε ξενάγηση και παρουσίαση των εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου και συζητήθηκαν επί τόπου διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζονται καθημερινά στα Νοσοκομεία από τους παροχείς υγείας. Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΟΣΑΚ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την λειτουργία του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών στο ΓΕΣΥ, και τόνισε την σημαντικότητα της 24-ωρης υποστήριξης των ασθενών από τα Ακτινοδιαγνωστικά και Κλινικά Εργαστήρια του Νοσοκομείου.
Ακολούθησε σύσκεψη όπου αναδείχθηκαν καθημερινά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς ανταλλάχθηκαν απόψεις επί θεμάτων που αφορούν την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς τους ασθενείς στα πλαίσια του ΓΕΣΥ.
Εκ μέρους της Διοίκησης του Νοσοκομείου τονίστηκε η σημασία εφαρμογής του θεσμού του Συνηγόρου του Ασθενή, έτοιμο να εντάξει τον συγκεκριμένο θεσμό στην καθημερινή του λειτουργία.