Call Now for more information 24/7:

+357 25 200 000

+357 25 200 000

Παθολογοανατομικό εργαστήριο

Παθολογοανατομικό εργαστήριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μονάδα Διάλυσης Αντικαρκινικών Φαρμάκων

Μονάδα Διάλυσης Αντικαρκινικών Φαρμάκων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φαρμακείο Ενδονοσοκομειακής Φροντίδας Ασθενών

Φαρμακείο Ενδονοσοκομειακής Φροντίδας Ασθενών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εξειδικευμένα Ιατρεία Λευκωσίας

Εξειδικευμένα Ιατρεία Λευκωσίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας

Τμήμα Χειρουργικής Ογκολογίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας

Τμήμα Παθολογικής Ογκολογίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παιδιατρικά Επείγοντα Ενεργής 24ωρη υπηρεσία Παιδίατρου

Παιδιατρικά Επείγοντα Ενεργής 24ωρη υπηρεσία Παιδίατρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amesiefkoli

Άμεση και εύκολη πρόσβαση σε ιατρούς ειδικοτήτων 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
amesipros

Άμεση πρόσβαση σε εργαστηριακές υπηρεσίες στα πλαίσια του ΓΕΣΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
aktinod

Ακτινοδιαγνωστικές υπηρεσίες σε περιβάλλον ΓεΣΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπερσύχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Υπερσύχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
mammography gr

Η Δύναμη της Καινοτομίας:
Τομοσύνθεση Μαστού – 3D Μαστογραφία Ψηφιακή Βιοψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Medi scientific7
Επιστημονικά AΡΘΡΑ

Αισθανόμενοι υπερήφανοι για το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού μας προσωπικού, θεωρούμε σημαντική την προβολή του ερευνητικού τους έργου.Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε περισσότερα.

ΕΥΡΕΣΗ

Εξυπηρέτηση ΑΣΘΕΝΩΝ

Στο Mediterranean Hospital οf Cyprus λειτουργεί Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασθενών, με κύρια αποστολή να φροντίζει ότι οι παρεχόμενες υπηρεσίες εξυπηρέτησης προς κάθε ασθενή και κάθε επισκέπτη που επισκέπτεται το νοσοκομείο μας, να είναι πάντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
find
Βρείτε ΙΑΤΡΟ

Το νοσοκομείο μας στελεχώνεται από διακεκριμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, με αποδεδειγμένη επιστημονική κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία.

ΕΥΡΕΣΗ
×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 390
AAμέγεθος κειμένου:

Το Mediterranean Hospital of Cyprus προχωρεί στην δημιουργία Ακτινοθεραπευτικού παραγγέλνοντας 2 υπερσύγχρονους Γραμμικούς Επιταχυντές

Το Mediterranean Hospital of Cyprus και η Attikouris Medical, εταίρος τεχνολογίας υγειονομικής περίθαλψης, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουν τη Συμφωνία για την αγορά και εγκατάσταση 2 (δύο) Γραμμικών Επιταχυντών Ακτινοθεραπείας Varian και του σχετικού θεραπευτικού λογισμικού, για την αντιμετώπιση της αυξανόμενης επιβάρυνσης του καρκίνου στην Κύπρο.  Ο Εξοπλισμός προγραμματίζεται να εγκατασταθεί στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean Hospital στη Λεμεσό περί τα τέλη του 2023.

Το Mediterranean Hospital of Cyprus είναι ένα τριτοβάθμιο ιδιωτικό νοσοκομείο, πλήρως συμβεβλημένο με το Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓΕΣΥ) και το πρώτο νοσοκομείο που εντάχθηκε τόσο για Ενδονοσοκομειακή όσο και για Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη. Είναι το μοναδικό Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο με Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών πλήρως συμβεβλημένο με το Γενικό Σύστημα Υγείας το οποίο διεισδύει προοδευτικά και στην Ογκολογία.

Η απόφαση του Mediterranean Hospital of Cyprus να επενδύσει σε Υπηρεσίες Ακτινοθεραπείας διασφαλίζει τις προσπάθειες του Νοσοκομείου ως μια κορυφαία και πλήρως ολοκληρωμένη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης, παρέχοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών υγείας και συμπληρώνοντας τα ήδη αναπτυσσόμενα και δυναμικά Τμήματα της Παθολογικής Ογκολογίας και Χειρουργικής Ογκολογίας του.


One Varian Truebeam

Από την κυκλοφορία του, το σύστημα ακτινοθεραπείας Truebeam της Varian αποτελεί το σημείο αναφοράς στην αριστεία για τη θεραπεία του καρκίνου υψηλής ακρίβειας. Το Truebeam παρέχει μια ποικιλία τεχνικών θεραπείας όπως το HyperArc και το RapidArc για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος περιστατικών καρκίνου.  Η προηγμένη απεικόνισή του περιλαμβάνει ακτινογραφίες MV/kV συγχρονισμένες με την αναπνοή, 4D CBCT, δυνατή απεικόνιση και πολλά άλλα, προσφέρει έλεγχο δοσολογίας υψηλής ακρίβειας, με ακρίβεια κάτω του χιλιοστού.

 

Picture1

Εικόνα 1: Ο γραμμικός επιταχυντής Truebeam της Varian

 

 

One Varian Halcyon

Το Halcyon είναι μια καινοτόμος νέα πλατφόρμα που παρέχει κορυφαία ακτινοθεραπεία με υψηλή λειτουργική αποτελεσματικότητα από τη Varian. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να εξορθολογήσουν τη ροή εργασίας τους και να αυξήσουν τους χρόνους εγκατάστασης, εκπαίδευσης και θεραπείας. Ο χρόνος μετάδοσης κάθε δέσμης διαρκεί συνήθως 2 λεπτά, ενώ το απλοποιημένο πρόγραμμα διασύνδεσης διευκολύνει την παροχή θεραπειών σε ασθενείς.

Picture2
Εικόνα 2: Ο Γραμμικός Επιταχυντής Halcyon της Varian

 

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Attikouris Medical, Κώστας Αττικούρης, δήλωσε:


«Μας τιμά για άλλη μια φορά που επιλεγήκαμε από το Mediterranean Hospital of Cyprus αυτή τη φορά για την εγκατάσταση 2 (δύο) γραμμικών επιταχυντών ακτινοθεραπείας της Varian. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα, τη διαθεσιμότητα, την ευκολία και τα αποτελέσματα της διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου στην Κύπρο και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που συνεργαζόμαστε με το Mediterranean Hospital για την πραγματοποίηση αυτής της επένδυσης».

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει εκτεταμένη προετοιμασία και εκπαίδευση προσωπικού, ενισχύοντας τις δεξιότητες ιατρικής τεχνολογίας του Ογκολογικού Τμήματος του Mediterranean Hospital. Η Attikouris Medical συνεργάζεται επίσης με το Mediterranean Hospital για την παροχή υποστήριξης και συντήρησης στις λειτουργίες του εξοπλισμού Varian.


Ο Νότης Ζαννέτος, Γενικός Διευθυντής του Mediterranean Hospital of Cyprus, σχολίασε:


«Άλλο ένα ορόσημο πραγματοποιεί σήμερα το Mediterranean Hospital of Cyprus. Είμαστε φυσικά χαρούμενοι που επιτεύχθηκε μέσα από μια ακόμη συνεργασία με την εταιρεία Attikouris Medical. Η απόφασή μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ογκολογικές υπηρεσίες σε ένα ασφαλές νοσοκομειακό περιβάλλον είναι πλέον πραγματικότητα. Στόχος μας, είναι να παρέχουμε αυξημένη θεραπευτική ικανότητα και διευρυμένη πρόσβαση των ασθενών σε ογκολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ένα ασφαλές και οικονομικά αποδοτικό περιβάλλον για τον πληθυσμό της Κύπρου.

Με την απόφαση αυτή, το Mediterranean Hospital of Cyprus επιβεβαιώνει την ηγετική του θέση στην κυπριακή αγορά υγειονομικής περίθαλψης. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε για καλύτερες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και υπηρεσίες φροντίδας υψηλής ποιότητας στους ασθενείς».

FINAL2
FINAL1
FINAL2
FINAL1

 

Νέα & ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνάντηση Mediterranean Hospital και ΟΣΑΚ

Σήμερα 26 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Mediterranean Hospital με τον Πρόεδρο και Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Συνδέσμου Ασθενών (ΟΣΑΚ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Εγκαίνια Νέων Υποδομών 10/12/2022

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 τα εγκαίνια των νέων Νοσοκομειακών Υποδομών του Mediterranean Hospital Of Cyprus από τον Πρόεδρο το Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών του, το Mediterranean Hospital πλέον λειτουργεί Εξειδικευμένα Ιατρεία και στην Λευκωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

med200000