Σεξουαλικής & Αναπαραγωγικής

Κέντρο Σεξουαλικής & Αναπαραγωγικής Ιατρικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
mammography gr

Η Δύναμη της Καινοτομίας:
Τομοσύνθεση Μαστού – 3D
Μαστογραφία Ψηφιακή Βιοψία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέντρο Τραύματος και Σπονδυλικής Στήλης

Κέντρο Τραύματος και Σπονδυλικής Στήλης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Mediterranean Robotics Center

Mediterranean
Robotics Center

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ακτινοδιαγνωστικό κέντρο

Τεχνολογικά Προηγμένο Ακτινοδιαγνωστικό Κέντρο

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24-ωρη παρουσία Εντατικολόγου στην ΜΕΘ

24-ωρη παρουσία Εντατικολόγου στην ΜΕΘ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπερσύχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

Υπερσύχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στο Mediterranean Hospital οf Cyprus λειτουργεί Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασθενών, το οποίο έχει ως αποστολή να φροντίζει ώστε όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον κάθε ασθενή και επισκέπτη να είναι πάντα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σας ενημερώνουμε ότι πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφαλής και άνετη νοσηλεία των ασθενών μας. Η ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των ασθενών, γίνεται μόνοπρος το άμεσο οικογενειακό περιβάλλον μόνο από το θεράποντα ιατρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΒρείτεΓΙΑΤΡΟ

Το νοσοκομείο μας στελεχώνεται από διακεκριμένους ιατρούς πολλών ειδικοτήτων, με αποδεδειγμένη επιστημονική κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία.

ΕΥΡΕΣΗ

Νέα & ΑΠΟΨΕΙΣ

Ρομποτικές επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής στο Mediterranean Hospital of Cyprus

Στις 16 Μαΐου, 2017έγιναν με απόλυτη επιτυχία οι δύο πρώτες Ρομποτικές επεμβάσεις Γενικής Χειρουργικής στο Mediterranean Hospital of Cyprus.

Πρόκειται για μια επέμβαση Ρομποτικής Θολοπλαστικής κατά NISSEN σε άτομο με βαριάς μορφής Γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης και για Ρομποτική αποκατάσταση ευμεγέθους βουβωνοκήλης σε ασθενή 86 ετών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ γιορτάζεται κάθε χρόνο από το 1965 στις 12 ΜΑΙΟΥ, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (International Council of Nurses – ICN) και αποτελεί την ελάχιστη πράξη τιμής και αναγνώρισης στο έργο και την προσφορά των νοσηλευτών σε όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
×

Είμαστε ευγνώμων που έχουμε πετύχει ποσοστό 96.43 % ικανοποίησης των ασθενών και επισκεπτών μας για το έτος 2016, τιμητική βαθμολογία
που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τους ασθενείς και τις οικογένειες τους που μας εμπνέουν να κάνουμε ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς.

Νότης Ζαννέτος - Γενικός Διευθυντής